Avra City Hotel COVID-19 Ενημέρωση

Δέσμευσή μας η ασφάλειά σας
Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα ασφαλείας που απαιτεί η νέα επιδημιολογική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί, προσαρμόσαμε τη λειτουργία του Ξενοδοχείου μας με κύριους στόχους την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων μας.

Η απόλυτη ελληνική φιλοξενία στο Αvra City
Καλωσορίζοντάς σας στο Ξενοδοχείο μας, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητά μας η διαμονή σας σε ένα περιβάλλον ζεστό, οικείο και απόλυτα ασφαλές. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε καταρτίσει ένα πλήρες πλάνο λειτουργίας στα πλαίσια των οδηγιών που απαιτούνται τόσο σε εθνικό επίπεδο (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας – ΕΟΔΥ) όσο και σε διεθνές (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – WHO).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις κυριότερες ενέργειές μας:

ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Έχουμε ορίσει Συντονιστή για θέματα που αφορούν τον COVID-19 και έχουμε προχωρήσει σε σταθερή συνεργασία με εξειδικευμένο ιατρό. Σε επίπεδο εταιρικό, όλοι οι εργαζόμενοί μας έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα πάντα με τη θέση εργασίας τους. Σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτου κρούσματος έχουμε καταρτίσει συγκεκριμένο σχέδιο διαχείρισής του ενώ παράλληλα θα ενημερώσουμε άμεσα τις αρμόδιες αρχές. Διατηρούμε επίσης αρχείο πελατών που θα χρησιμοποιηθεί μόνο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του GDPR.
Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους έχουμε τοποθετήσει αντισηπτικό χεριών καθώς και επιδαπέδια σήμανση για την διατήρηση αποστάσεων (απόσταση 2 μέτρων). Μέσα ατομικής προστασίας είναι διαθέσιμα για χρήση από τους πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους ενώ παρέχονται διαρκώς και στα μέλη του προσωπικού μας.
Έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων μας, με έμφαση στα σημεία που έρχονται σε συχνή επαφή τόσο οι πελάτες όσο και το προσωπικό μας.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Έχουν τροποποιηθεί οι ώρες αναχώρησης και άφιξης ώστε να επιτυγχάνεται ο αποτελεσματικός καθαρισμός και η απολύμανση των δωματίων.
Check-out: 11.00 & Check-in: 15.00.
Όλες οι κάρτες-κλειδιά τοποθετούνται σε ειδικό δοχείο για απολύμανση ενώ απολυμαίνονται πρόσθετα και ενώπιον του πελάτη πριν την παραλαβή τους.
Έχουν αφαιρεθεί από τα δωμάτια πελατών όλα τα διακοσμητικά και κοινόχρηστα αντικείμενα.

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Κατά την είσοδο και την έξοδο από το εστιατόριο απαιτείται ο καθαρισμός των χεριών με απολυμαντικό.
Ο μπουφές πρωινού μας διατηρείται ενώ η εξυπηρέτηση πραγματοποιείται αποκλειστικά από το προσωπικό μας.
Τα τραπέζια καλύπτονται με τραπεζομάντηλα μίας χρήσης και τα μαχαιροπίρουνα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι έτοιμα προς χρήση.
Για τους πελάτες που το επιθυμούν παρέχεται δυνατότητα σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service).

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα που επιλέξατε το Ξενοδοχείο μας για τη διαμονή σας.
Για νέες κρατήσεις, έχουμε τροποποιήσει την πολιτική ακύρωσής μας ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και σε περίπτωση ανάγκης να μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και λίγες ημέρες πριν την άφιξή σας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κράτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω e-mail στo info@avracityhotel.gr, είτε μέσω τηλεφώνου στο +302821027970.
Εάν η κράτησή σας έχει πραγματοποιηθεί μέσω συνεργάτη μας, πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση.

Σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο κρατάμε αμείωτη την αγάπη μας για τα ταξίδια, παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας και σας θέλουμε δίπλα μας.
Με χαρά θα σας φιλοξενήσουμε και πάλι πίσω στο Avra City Hotel!