Τα Ταμπακαρια στην Χαλεπα της πολης των Χανιων

Τα εγκαταλελειμμένα κτίρια των παλιών βυρσοδεψείων στα Ταμπακαριά της Χαλέπας, αποτελούν ζωντανά μνημεία της πρόσφατης ιστορίας της πόλης, και ένα από τα καλύτερα μέρη στην πόλη για να φωτογραφίσετε.

Η εκκλησια της Αγιας Μαγδαληνης στην πολη των Χανιων

Η επίσκεψη στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής στην Χαλέπα, την πιο ιστορική συνοικία της πόλης των Χανίων, δίνει την αίσθηση ότι έχετε ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, στις αρχές του 20ού αιώνα.

Η εκκλησια του Αγιου Νικολαου και ο μιναρες του Αχμετ Αγα στην πολη των Χανιων

Η μοναδική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, η καλά κρυμμένη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, η ενετική εκκλησία του Αγίου Ρόκκου και ο μιναρές του Αχμέτ Αγά, είναι όλα τους υπέροχα μέρη για να επισκεφθείτε στην πόλη των Χανίων, μακριά από τα πλήθη των τουριστών.

Η συνοικια Σπλαντζια στην πολη των Χανιων

Η συνοικία και η πλατεία της Σπλάντζιας είναι από τα πιο αυθεντικά μέρη της πόλης των Χανίων.

Δικαστηρια Χανιων – πλατεια και συνοικια: Στην καρδια της νεας πολης των Χανιων

Το εντυπωσιακό κτίριο των Δικαστηρίων Χανίων, μαζί με την πλατεία Ελευθερίας και την εκκλησία των Αγίων Πέτρου και Παύλου, βρίσκονται την καρδιά μιας από τις πιο χαρακτηριστικές γειτονιές της σύγχρονης πόλης των Χανίων.

Δημοτικος Κηπος Χανιων: Ανακαλυψτε μοναδικα δεντρα, τα σπανια αγριοκατσικα Κρι Κρι και τον Πυργο-Ρολοι

Ο Δημοτικός Κήπος των Χανίων προσφέρει άφθονη σκιά και μοναδικά δέντρα. Διαθέτει επίσης ένα εμβληματικό κτίριο ηλικίας περίπου ενός αιώνα, και το μοναδικό μέρος στην πόλη των Χανίων όπου μπορείτε να δείτε το περίφημο Κρι Κρι, το σπάνιο αγριοκάτσικο της Κρήτης. Μπορείτε να φανταστείτε έναν καλύτερο κήπο;